Å dra på lange fisketurer

For den fiskefrelste er det lite som er mer spennende enn å ta seg noen dager med fiske på rad, men bare hvis man forbereder seg godt! Glemmer man noe viktig kan hele turen være spolert. Derfor er det viktig å ha en oversikt over hva som er nødvendig for å nyte noen dager med ro og fred og napp på kroken.fishing trip

Lag deg en oversikt

Det kan være verdt å lage en liste over det man vil, bør og må ha med, slik at man kan pakke det aller viktigste først, før man ser hva annet man har plass til. Pakker man for mye, blir turen slitsom, men pakker man for lite blir kanskje turen ufullstendig og ødelagt. Husk også at det kan bli lange stunder alene, så man trenger noe å underholde seg med. Har du internett der du slår deg ned, kan Norgekasino gi deg en oversikt over gode steder å finne spennende spill, og har du ikke det er det greit å allerede ha lastet ned en bok eller et spill til mobilen eller nettbrettet. Det er lett å finne gratis lydbøker på nett, og utvalget er faktisk ganske bra.

Pakk optimalt

Det er lett å si, og ikke så lett å gjøre – ofte pakker man for mye av noe, for lite av noe annet, og sekken stappes i alle retninger og blir ubehagelig å ha på ryggen. Det er viktig å kun ta med det som trengs, og ikke å planlegge for alle eventualiteter. Og likevel må man være forberedt på at ting skjer, så man må pakke bra for å kose seg på turen!Ta med rikelig med godt humørDette er noe av det viktigste man bør ha med på fisketuren, da dette nesten garanterer en flott opplevelse, uavhengig av antall fisk man haler i land. Skitt fiske!